Skip to main content

Psykiatrinen Hoitokontakti Hakusessa

Psykiatriseen hoitoon on vaikea päästä. Siksi ystävämme pyytää hieman apuja. Turun TK:sta yritetty kolme kertaa päästä psykiatriseen hoitoon. Koska millään kerralla henkilö ei saanut lähetettä psykiatrille hän yritti tappaa itsensä kaksi kertaa - onnistumatta.

Nyt kasaan kerätään 297600€ Psykiatrisen hoitokontaktin aloittamiseksi nyt ja lopetettavaksi kun potilas on 65v. Jäljellä potista on kerättävänä enään 297580€!

Käy antamassa lahjoituksesi tästä linkistä!

 

 

TYKS:in Vartijat Yrittivät Tappaa Potilaan

Tämän jälkeen kaksi TYKS:in vartijaa mursivat häneltä niveliä sekä jalkapöydän josta aiheutui ikuinen vamma jalkaan ja leikkausuhka, sillä TYKS laittoi jalan kipsiin jossa se 4-5kk luutui - ja tietysti se luutui väärin ja unelmat erikoisemmista urheiluista sekä jatkuva varominen jalalla jäi 34-vuotiaalle loppuelämäksi.

TYKS muistaa jokaisesta käynnistä henkilöä laskulla, ja lääkkeet menevät omasta pussista. TYKS on myöntänyt henkilölle tapahtuman vääryyden usealta taholta ja joutuu oikeudelliseen vastuuseen asiasta - kuten vartijat.

 

TYKS Vastuuseen

Asiasta on tehty rikosilmoitus osittain valmiiksi.

 

Hän tarvitsee psykiatria...

Keräyksessä on 297600€ (!) joka korvaa yhteensä viikottaisen psykiatrin käynnin 34-vuotiaasta 65-vuotiaaksi, mikä on arvioni elämän pituudesta ellei sille tule äkillistä lopetusta.

Käy antamassa lahjoituksesi tästä linkistä!

Postattu

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.