Skip to main content

Jaakko Sahonen - Huono Kiinteistövälittäjä

Jaakko Sahonen - Huono Kiinteistövälittäjä

Jaakko Sahonen - Huonoin Kiinteistövälittäjä

Jaakko Sahonen on Kodit.io:n surkean huono kiinteistönvälittäjä. Viidennen sukupolven Turkulainen, Jaakko Sahonen on todella huono esimerkki kiinteistönvälittäjästä. Jaakko Sahosen ammattitaitoon ei kannata luottaa.

 

Kodit.io Nolasi Itsensä

Jaakko Sahosen edustama Kodit.io kiinteistövälityspalvelu on täyttä humpuukkia. Nettitrendin toimittajalla on omakohtaista kokemusta siitä, kuinka esimerkiksi Turun Härkämäen jokseenkin hyvän lähiöalueen parasta asuntoa ei Jaakko Sahonen saanut myytyä sopimusehdon aikana edes, eli yli neljässä kuukaudessa.

 

Jaakko Sahonen - Suuret puheet, pienet pal.. teot

Silti Jaakko Sahonen pröystäilee kuinka hän pystyy myymään Turussa asuntoja. Fakta on, että kyseessä on ahne, saamaton, surkea esimerkki sekä täydellinen Kodit.io esimerkki täysin fiaskosta kiinteistövälitystoiminnasta.

Toimittajamme sai Jaakko Sahoselta myös siivouslaskun esittelystä, jota ei koskaan pidettykään, sekä täysin sopimusehtojen vastaisesti hän peri siivouskuluja asunnosta jota hän ei saanut sopimusehtojen neljässä kuukaudessakaan myytyä.

Älkää luottako Jaakko Sahoseen. Kyseessä on Kodit.io ammattitaidoton, surkea alan "ammattilainen".

 

Jaakko tunnustaa typeryytensä

Toimittajamme sai Jaakolta seuraavanlaisen pahoittelutekstiviestin, saatuaan ensin satikutia kahdelta esimieheltään, Kodit.io:n toimitusjohtajaa myöten. Jopa hän häpesi Jaakko Sahosen toimintaa mutta antaa hänen silti jatkaa edustamassaan yrityksessä.

Jaakon viesti:

"Otan siivouslaskun omaan tyhmyyteeni."

Tyhmyyttä tosiaan löytyy!

 

Kodit.io on ammattitaidoton asian suhteen

Kodit.io:n toimitusjohtaja jonka kanssa Nettitrendin toimittaja jutteli, hän häpesi Jaakon toimintaa ja kertoi voivansa lisäpalveluna "pikamyydä talon". Tähän ei hirveästi luottoa ollut kyseisen kiinteistövälitystoimiston osalta.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.